Vremenska napoved za Ormož

Informacije

Uredništvo Studio Glasbene želje Prometni info
Tel: 02-7411-450
Tel: 02-7402-802
SMS: 040-889-889
Tel: 040-889-889
Tel: 070-889-889
Pasica

Novice STA

Na današnji dan

MMC RTV - Na današnji dan
  • Nesrečno življenje bogatašinje
    Leta 1988 je zaradi pljučnega edema in odpovedi srca v Buenos Airesu umrla Christina Onassis, hčerka milijarderja Aristotela Onassisa in Athine Livanos Onassis.
  • Smrt Nobelovega nagrajenca
    Leta 1916 je umrl poljski pisatelj, dobitnik Nobelove nagrade leta 1905, Henryk Sienkiewicz. Najbolj znani romani so Mali vitez, Z ognjem in mečem, Quo vadis? in V puščavi in goščavi.
  • Rojstvo Mammie, prve dame ZDA
    Leta 1896 se je rodila Mary Geneva Doud Eisenhower, znana kot Mamie, žena predsednika Dwighta D. Eisenhowerja in prva dama ZDA od 1953 do 1961.

Program

Program radia Prlek je med tednom razdeljen na pet sklopov.

- Jutranji spored med 6. in 10. uro, ki je namenjen servisnim informacijam in postreže z vsemi tistimi aktualnimi informacijami, ki jih poslušalci potrebujejo. To so informacije o dežurstvih v zdravstvenem domu in veterinarskih ambulantah, kronika policijskih dela v preteklih 24. urah, horoskop, pregled dnevnega časopisja, godovnik dneva, napovednik dogodkov, rubrika zgodilo se je na današnji dan, pregled rojstev v porodnišnicah SV Slovenije in prispevki novinarjev o aktualnem dogajanju.

- Opoldansko popoldanski program med 10. in 14. uro prav tako vsebuje servisne informacije in novice. V rubrikah z naslovom Aktualno, ki si sledijo v 30. minutah čez polno uro, so predstavljeni pogovori o trenutnih aktualnih temah z različnih področij, ki zaokrožujejo dogajanje v naši bližnji ali daljni okolici. Med posameznimi sklopi informacij in prispevkov objavljenih v rubriki Aktualno je čas namenjen glasbi, ki zajema slovensko in tujo zabavno produkcijo in zadovoljuje čim širši glasbeni okus poslušalcev. Program je dinamičen, kar pomeni, da je pridana osebna nota vsakega posameznega programskega sodelavca, ki se trudijo s sproščenim načinom pritegniti poslušalce k poslušanju. Tudi voljo poslušalcev upoštevamo z izpolnjevanjem glasbenih želja med programom, ki jih lahko posredujejo preko elektronske pošte ali s SMS sporočilom. Nov koncept ponuja veliko neposrednega stika s poslušalci preko kontaktnih oddaj in nagradnih iger.

- Popoldanski program med 14. in 18. uro je v znamenju zagotavljanja vseh pomembnih informacij v novicah in pripravljenih prispevkih novinarjev, vključene so rubrike o dežurstvih in dogajanju v širši okolici, ob. 17. uri pa je od ponedeljka do sobote na sporedu osrednja informativna oddaja »Lokalni utrip«, ki postreže z vsemi najpomembnejšimi novicami in prispevki novinarjev. Novice so lokalno obarvane in ponujajo kompleten servis obveščenosti na področju slišnosti radia Prlek.

- Večerni spored med 18. in 20. uro je čas namenjen terminskim oddajam, ki so posvečene glasbi in različnim tematikam. Ob ponedeljkih je na sporedu oddaja o športu in večno zelene melodije, ob torkih oddaja RADIOaktivno, ki je namenjena predstavitvi slovenske glasbe in pogovorom s številnimi slovenskimi glasbeniki, ob sredah ponovitev lestvice Radio Prlek Top 10 in ponovitev podjetniške oddaje, ob četrtkih oddaja o kulturi in ponovitev kmetijske oddaje. V petek potekajo glasbene želje v živo, v soboto oddaja Saturday Warm Up, ki je namenjena plesni glasbi in ob nedeljah ponovitev kulturne oddaje ter dijaškega cocktaila / otroške oddaje.

- V nočnem sporedu med 20. in 6. uro je na sporedu glasba. Med 22. in 24. uro vsak dan, razen ob sobotah, ki je namenjena mladim, pridejo na svoj račun ljubitelji narodno-zabavne glasbe, saj sta dve uri namenjeni le njim. Prav tako je narodno-zabavna glasba na sporedu zjutraj med 4. in 6. uro.

Preko vikenda je radijski spored razdeljen na dva dela, dopoldanski in popoldanski. Ob sobotah je program moderiran in poteka od 7h do 18h, ob nedeljah pa med 8. in 17. uro.
 

Facebook

Glasujte za nas