Aktualno

Veter povročal preglavice

06 feb

Močan veter je predvčerajšnjim (torek) in včeraj (sreda) povzročal številne preglavice. V občini Ormož je veter podrl 20 dreves in odkril dve strehi. Na intervencije se je odpravilo kar deset prostovoljnih gasilskih društev: Hardek, Hermanci, Ivanjkovci, Loperšice, Miklavž pri Ormožu, Ormož, Senešci, Trgovišče, Velika Nedelja in Vitan-Kog. V občini Središče ob Dravi je veter podrl dve drevesi, odkril eno streho in poškodoval komunikacijsko omrežje, podrt elektroenergetski vod pa je poškodoval še hišo. Pomagali sta prostovoljni gasilski društvi Središče ob Dravi in Obrež. V občini Sveti Tomaž je veter podrl šest dreves. Pomagala so prostovoljna gasilska društva Koračice, Pršetinci, Savci in Ključarovci pri Ormožu. (Vir: ptuj.info, Regijski center za obveščanje Ptuj)

 • Prometno poročilo, sreda 19.februar 2020 ob 05:25

  Ponekod po Sloveniji megla v pasovih zmanjšuje vidljivost. Vozite previdno!

  Čakalna doba je na mejnem prehodu Gruškovje.

  Dela:
  - Promet skozi predor Karavanke bo potekal izmenično enosmerno vsako noč med 20. in 5. uro, predvidoma do 20. 2. 2020. Čakalna doba pred predorom bo približno 30 minut.
  - Regionalna cesta Naklo - Podtabor bo zaprta v Podbrezjah predvidoma do 10. aprila. Obvoz je urejen po regionalnih cestah in deloma po gorenjski avtocesti, med priključkoma Naklo in Podtabor tudi za vozila brez vinjet.

  Cesta čez prelaz Vršič je prevozna samo za osebna vozila.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 15.02.2020
RADIOaktivnih11 - 18.02.2020

Please publish modules in offcanvas position.