Na vsebino

Dogaja se ...

09 apr
OSTANITE DOMA POGLEJ PROMOCIJA ZDRAVEGA NAČINA ŽIVLJENJA:   Dragi naši sponzoriranci! Za vas smo ponovno zbrali sveže članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah. Tudi tokrat vas vabimo k deljenju naših vsebin na vaših družbenih omrežjih, če mislite, da bi bile vsebine…
08 sep
Kakovostna pravljica ne zatiska oči pred realnimi situacijami. Včasih ne vemo, kako otroku predstaviti spremembe in nove izzive. Terapevtske pravljice bodo otroka opolnomočile ter mu dale vedeti, da je sposoben, da zmore, da ni edini z neko težavo in da v njej ni sam. Pravljica tako nam kot tudi otroku predstavlja varen kotiček. Zavedamo se, da bo konec srečen in…
 • Tehnična in druga pomoč 22. 09. 2020 10:52
  Ob 11.30 je poletel helikopter SV v spremstvu medicinskega osebja UKC Ljubljana za sekundarne helikopterske prevoze v Mursko Soboto in iz tamkajšnje bolnišnice prepeljal obolelo osebo v UKC Ljubljana.
 • Prometna nesreča 22. 09. 2020 04:57
  Ob 4.57 sta v Vaneči, občina Puconci, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali, razsvetljevali in očistili kraj nesreče, odklopili akumulatorje ter nudili pomoč pri oskrbi v nesreči poškodovanima osebama reševalcem NMP.
 • Tehnična in druga pomoč - plaz 30. 06. 2020 07:46
  Ob 7.46 se je v naselju Hum pri Ormožu, občina Ormož, pod cesto sprožil zemeljski plaz, ki ogroža stanovanjsko hišo. Pristojne občinske službe si bodo tekom dneva ogledale plazišče. O dogodku sta bila obveščena tudi občinski poveljnik civilne zaščite ter poveljnik PGD Loperšice.
 • Prometno poročilo, sreda 23.september 2020 ob 13:45

  Zaradi prometne nesrečeje na trzinski obvoznici, pri industrijski coni proti Domžalam močno oviran promet.

  Zastoj tovornih vozilje na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, 4 km.

  Čakalna doba je na mejnih prehodih Jelšane, Obrežje in Gruškovje.

  Dela na avtocestah:
  - Na gorenjski avtocestimed priključkoma Brezje in Kranj zahod promet poteka v obe smeri po dveh zoženih pasovih. Vozniki, ki želijo avtocesto zapustiti na Podtaboru ali Naklem proti Ljubljani, se morajo razvrstiti na desni pas.
  - Na pomurski avtocestije zaprt priključek Lipovci proti Lendavi, izvoz in uvoz.
  - Na vipavski hitri cestije zaprt priključek Vogrsko, izvoz in uvoz, proti Vrtojbi, Italiji.
  - Zaradi nujnih del bo od sobote od polnoči do nedelje do 19. ure, 26. 9. - 27. 9., na štajerski avtocestizaprt priključek Slovenska Bistrica sever, izvoz in uvoz, proti Mariboru.

  Dela na ostalih cestah:
  - Cesta Ruta - Pesek bo v Lovrencu na Pohorju zaprta do 25. 9., predvidoma do 19. ure.
  - Cesta Lenart - Jurovski Dol bo v Jurovskem Dolu zaprta od jutri do 19. 10. 2020.

  Novice COVID-19.

URADNA GLASBENA LESTVICA RADIO PRLEK

RADIO PRLEK TOP 10 - 19.09.2020
RADIOaktivnih11 - 22.09.2020